Mladen ne dolazi na utakmicu u Sočiju, ali dolazi na utakmicu polufinala; Grdović: “Luka, pobijedi! Stižem u Moskvu!”

Popularni pjevač žali što zbog ranije preuzetih obaveza neće večeras u Soči, ali obećao je Luki Modriću da dolazi na polufinale i ostaje sve do kraja Mundijala.

Otkud ta informacija da sam u Rusiji, kad sam u Sloveniji, sinoć sam pjevao u Murskom Središću, a večeras u Mariboru, javio se Mladen Grdović nakon što je pročitao najave ruskih medija kako je stigao u Soči podržati naše reprezentativce u četvrtfinalu Mundijala.

Dobru atmosferu reprezentativci često začine i popularnom glazbom, pa je tako prije nekoliko dana na društvenim mrežama osvanula snimka kako pjevaju veliki hit Mladena Grdovića ”Nije u šoldima sve”. I kako to obično biva, riječ po riječ i sve je za dan – dva preraslo u prvorazrednu senzaciju. Ruski su mediji, konkretno izvjesna gospođica Golob iz Kazanja, objavili kako Grdović dolazi pjevati Vatrenima u Soči. A na službenoj press konferenciji isto je upitala i Ivana Rakitića.

Nakon što joj je ‘čestitao’ na pitanju, Rakitić je kazao:

Ako treba zapjevati još sto puta, zapjevat ćemo! Sve za uspjeh naše reprezentacije.

No kao što smo već izvijestili, Grdović ne dolazi u Soči.

Žao mi je, ali ne dolazim, no čim sam čuo tu informaciju nazvao sam Luku Modrića i obećao mu da ću doći na polufinale, i da ću ostati s njima sve do finala. Neka još ovaj put pjevaju bez mene, a nakon toga ćemo svi pjevati i slaviti skupa – obećao je Grdović kapetanu reprezentacije.

Popularni pjevač uopće ne sumnja u pobjedu Vatrenih.

Ma puno smo bolji od Rusa, nemaju šansi protiv nas, samo da nas Putin ne zezne. On je jako moćan, ali valjda neće – našalio se i nasmijao Grdović i dodao:

Lakše će naši protiv Putina, nego ja protiv Huljića. Evo, opet sam na Splitu bio drugi… Ali nije me puno briga za to, nisu važne nagrade, važno je čije pjesme ljudi vole. A mene vole i publika i nogometaši.

Mladen je oduševljen igrom reprezentacije, ali i euforijom koja je opet zahvatila Hrvatsku.

Vi koji ste u Rusiji ne možete ni zamisliti kakva je atmosfera ovdje. Svi gledaju i navijaju za reprezentaciju, trgovi su puni, ljude je zahvatila velika euforija. Stvarno su momci napravili čudo i svaka im čast na tome. Od prvoga do zadnjega. Ali ja sam uvjeren da neće ostati samo na četvrtfinalu, idemo mi dalje, u polufinale sigurno, a onda što bude. Jedno je sigurno, bez medalje se ne vraćamo kući u Hrvatsku, kazao je za 24 sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...