Posljednje zbogom

Oproštaj od Olivera: “Zauvijek si tu u mojim mislima”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Brojni građani, dužnosnici i poznate osobe upisale su se u knjigu žalosti tijekom današnje komemoracije za Olivera Dragojevića.

“Uz tvoje sam pjesme, Olivere, odrastala, maštala veselila se i tugovala. Obilježio si moj život na toliko puno načina kao i živote sviju nas u domovini i iseljeništvu. Svojim si jedinstvenim, dalmatinskim zvukom, glasom i svojom osobnošću ujedinjavao cijelu Hrvatsku – i one ovdje i one diljem svijeta. Bio si sjajan glazbenik, ali iznad svega divan čovjek i u cijeloj smo Hrvatskoj tvoj gubitak doživjeli kao gubitak člana obitelji. Zbogom dragi Olivere! Hvala na svemu. Vječno ćeš živjeti u našim srcima”, napisala je u knjigu žalosti predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović.

Premijer Andrej Plenković od poznatog se pjevača oprostio riječima: “U ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno želim izraziti veliko poštovanje jedinstvenom hrvatskom glazbeniku Oliveru Dragojeviću. Dragi Olivere, bio si duša Hrvatske. Uz tvoje briljantne izvedbe smo rasli, živjeli, proživljavali najljepše trenutke i uživali u radosti koju si nam podario. Ostat ćeš zauvijek u mislima svih nas kao velikan hrvatske kulture i glazbe. Tvojoj obitelji želim utjehu, a svima nama ponos što smo živjeli u tvoje vrijeme.”

“Dragi moj Olivere, zauvijek si tu, u mojim mislima i grudima. Volim te, Severina i Igor Kojić”, napisala je Severina.

Od Olivera se oprostio i Toni Cetinski koji je s preminulim pjevačem snimio hit “Stari morski vuk”.

“Dragi moj Oliver, ti jako dobro znaš sve i kako će nam biti bez tebe. Nikako, ali ostaje veliki osjećaj ponosa što sam živio i puno toga učio kraj tebe i od tebe. Uvijek ćeš ostati uz mene, u mislima i poslušat ću te opet, pivat ću dok dišem i dok mogu! Voli te tvoj istarski mladi morski vuk”, napisao je Cetinski, prenosi Slobodna Dalmacija.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar