Puntamika dobiva ambulantu obiteljske medicine i ured Turističke zajednice Grada Zadra

Puntamika dobiva ambulantu obiteljske medicine i ured Turističke zajednice Grada Zadra.

Na današnjem Kolegiju gradonačelnika Dolores Grdović Kalmeta, pročelnica Upravnog odjela za gradsku samoupravu i opće poslove, predstavila je prijedlog zaključka o odabiru ponude za projektiranje nadogradnje zgrade Mjesnog odbora Puntamika i uređenja pripadajućeg prostora za ambulantu. Kako je rekla, projekt će za 50 tisuća kuna napraviti zadarski Structural Art.

Zgrada je u lošem stanju, a pojavile su se i potrebe za dodatnim sadržajima. Na prvom katu nalazit će se ambulanta, a ostat će i kafić koji je trenutno tamo. Na drugi kat preselit će se Mjesni odbor, a u planu je dobivanje i dodatnog poslovnog prostora koji bi se iznajmio za komercijalnu djelatnost, rekla je Grdović Kalmeta.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...