Putnici aviona Croatia Airlinesa u Zadru: “Čekali smo satima, osjećamo se prevareno”

S više od 24 sata zakašnjenja avion Croatia Airlinesa na liniji Frankfurt – Zadar sletio je na zemunički aerodrom u subotu oko 15 sati.  Putnici s kojima smo razgovarali nakon izlaska iz zgrade zračne luke rekli su kako je let bio ugodan te kako se nisu bojali letjeti, pišu 24sata.

– Trebali smo sletjeti u petak oko podne u Zadar, no tek nakon pet sati čekanja u zračnoj luci u Frankfurtu poslali su nas u hotel. Onda smo opet došli rano jutros na aerodrom, ali smo opet čekali pet-šest sati do polaska –  rekao nam je Matej iz Zadra.

Kaže kako putnici nisu bili u avionu kada je aerodromsko vozilo udarilo u motor zrakoplova. Za sam let kaže da je bio siguran i da je nakon ukrcaja u zrakoplov sve bilo super.

Wolfgang i Anne iz Limburga kažu kako su odmah znali za kvar na avionu, ali se smatraju prevarenima što im odmah nije bilo rečeno da će letjeti u subotu tek iza 13 sati.

– Trebali smo poletjeti jučer u 10.30, a poletjeli smo tek danas u 13.45 sati. A najprije nam je bilo rečeno da se čekaju dijelovi i mehaničar iz Zagreba, pa da ćemo letjeti jutros oko sedam sati. Morali smo se ustati u 4 sata i doći na avion, da bi nam bilo rečeno, kako ćemo letjeti tek oko 13 sati. To nije u redu. Jasno nam je da se ne može utjecati na kvarove i oštećenja, ali su nam trebali reći točne informacije – kaže bračni par iz Njemačke.

Danijel iz Koprivnice dodaje kako se na takve stvari ne može utjecati, te kako je let bio siguran i udoban. On je pak ljut na Lufthansu.

– Mi smo karte kupili kod njih, a ne kod Croatie, a oni su svu odgovornost prebacili na njih. Smatram da to nije bilo u redu s njihove strane – rekao je.

Podsjetimo, zrakoplov Croatia Airlinesa je trebao poletjeti u petak ujutro iz Frankfurta za Zadar, no let je otkazan jer se vozilo za prtljagu zabilo u zrakoplov i oštetilo motor.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...