Teško bolesnoj Seleni je jedina želja da joj Luka Modrić odgovori na pismo

Ona se zove Selena, ima pet godina i boluje od akutne limfoblastične leukemije s trenutačnom remisijom od prije šest mjeseci. I jedina želja joj je da joj Luka Modrić odgovori na pismo koje mu je napisala, piše Index.hr.

“Dragi Luka, moja seka ti piše ovo pismo jer sam ja još mala pa ne znam. Imam samo 5 godina. A kad ćeš ti doći kod nas?!

Jednog dana ću te ja odvesti na piknik pa ćeš onda doći kod nas. Ja vas sve jako volim, ali ti si mi najdraži od svih. Ti si najbolji nogometaš na svijetu. Volim kad tako igraš lijepo i čisto, a ne prljavo kao svi drugi igrači. Svi te jako volimo, a ja najjače kad tako dobro igraš. Nabrat ću ti cvijet. Moja seka voli Subu i Vrsaljka, a mama Vidu. A ja tebe najviše na svijetu. Tvoja Selena.”

“Selena je divna i hrabra djevojčica puna života, obožava Vatrene, a najviše Luku Modrića kojem je i napisala pismo”, izjavila je prijateljica Selenine majke Iva Funtek koja je putem Facebooka zamolila ljude da podijele njenu objavu kako bi je Luka ili netko blizak njemu vidio.

Nada se da će najbolji nogometaš ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva vidjeti njenu objavu i javiti se Seleni, a to može učiniti putem Facebooka ili na Ivin broj telefona 0989265869.

Jednoj djevojčici time bi ispunio najveću želju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...