Zbog gradske odluke turisti automobile na Poluotoku moraju preparkiravati svaka tri sata; Udruga iznajmljivača: “Jako loša reklama za Zadar!”

Iz Udruge iznajmljivača Zadar poslali su gradonačelniku Dukiću otvoreno pismo vezano uz problem parkinga na Poluotoku koje prenosimo u cijelosti.

“Poštovani Gradonačelniče,

zbog velikih pritužbi gostiju koji borave na Poluotoku i velikom brojkom negativnih recenzija koje dobivamo zbog loše organizacije parkinga molimo vas da revidirate odluku donesenu 1. lipnja. 2018 u kojoj ste ograničili parkiranje na Poluotoku na maksimalna tri sata. Naime, gostima koji borave u privatnim smještajima, hotelima i hostelima takva odluka uvelike smanjuje komfor jer svaka 3 sata moraju preparkirati svoje vozilo.

Ovakva odluka utječe na lošu reklamu Zadra kao turističke destinacije I takvom lošom organizacijom jedne stavke kao što je parking pokazujemo nepodobnost upravljanjem i potpuno nerazumijevanje turizma kakav bi on trebao biti.

Isto tako puno nezadovoljstva izaziva ispravnost aparata za naplatu parkinga koji često nisu u funkciji te su podešeni samo na hrvatskom jeziku. Nažalost, tu nije kraj njihovim nevoljama pa tako dolazi do situacije u kojoj gosti kada već i dobiju kaznu nemaju dovoljno podataka na uplatnici za plaćanje putem internet bankarstva, kao što su SWIFT/BIC i ime banke.

Iskreno se nadamo da razumijete ovaj veliki problem i priželjkujemo nova rješenje jednako kao i povećanje broja parkirnih mjesta”, stoji u pismu koje potpisuje predsjednik Udruge Iznajmljivača Zadar Daniel Radeta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...