Nevjerojatan podatak o Luki Modriću zbog kojeg ga Real nikako ne želi prodati

Španjolski dnevnik As izračunao je kako je Real Madrid posljednji put ispao u Ligi prvaka s Lukom Modrićem u sastavu prije 1934 dana, zbog čega ga nikako ne želi prepustiti milanskom Interu…

Podsjetimo, tjednima traju nagađanja hoće li Luka Modrić ostati u ‘kraljevskom klubu’ ili karijeru nastaviti u Seriji A, što mu je navodno velika želja. Vjeruje se da će ga Real odobrovoljiti novim ugovorom i zadržati u svojim redovima, a sasvim je jasno zašto.

Naime, dnevnik As izračunao je kako je prošlo 1934 dana, 63 mjeseca, 276 tjedana iliti pet godina otkad je Real posljednji put ispao u Ligi prvaka s Modrićem na travnjaku, u polufinalu 2013. godine protiv Borussije Dortmund.

U međuvremenu je madridska momčad čak četiri puta u pet godina osvojila najprestižnije klupsko natjecanje, a 2014. godine kad je Real ispao od Juventusa u polufinalu Modrić je zbog ozljede propustio ove dvije utakmice.

Luka također s Realom ne zna za poraz u finalima međunarodnih natjecanja pa uz četiri Lige prvaka ima i osvojena tri europska Superkupa te tri Fifina klupska SP-a. Ostankom u Madridu taj će se broj trofeja zasigurno još povećati ove sezone, javlja Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...