Prijavite se za MTB maraton “Vrsna utrka”

Početak jeseni u Vrsima je ove godine rezerviran za prvi po redu MTB maraton “Vrsna utrka” u organizaciji Turističke zajednice Općine Vrsi, Općine Vrsi i Vrsi infrastrukture d.o.o.

22. rujna od 13 sati u Vrsima na glavnom gatu okupiti će se zaljubljenici u bicikle, utrke koji će moći izabrati svoju rutu.

Prvi kilometar se vozi pod policijskom pratnjom te pravi početak utrke počinje u šumi “Punta Velebit” gdje staza s asfaltne podloge prelazi u dobro utabani makadam uz obalu i uvale “Jamine”, “Dobri Rt” i “Lokvice”.

U početnom dijelu utrke nema velike visinske razlike, staza je zavojita, zemljana i šljunčana, te prati predivan pogled na more i Ninski kanal, ukratko objašnjavaju organizatori.

Pravo nastupa imaju svi licencirani i nelicencirani natjecatelji s ispravnim MTB biciklom.

Na rekreativnoj utrci mogu sudjelovati biciklisti neograničeno po pitanju starosti.Staza nije primjerena za mlađe uzraste. Preporučena dobna granica za maloljetnike je 14 godina, uz obaveznu pisanu izjavu roditelja ili staratelja.

Svi natjecatelji mlađi od 18 godina dužni su donijeti pisanu izjavu roditelja ili skrbnika o suglasnosti za nastup na utrci. Preuzimanje brojeva od 10:30 – 12:30 sati na rivi u Vrsima (slika na dnu) uz startninu od 50 kuna. Natjecatelji će se moći i okrijepiti za vrijeme utrke.

Još dodatnih informacija je dostupno na stranicama općine Vrsi. (http://www.vrsi.hr/vrsna- utrka/)
Prijave se vrše na sljedećem linku. (http://www.stoperica.live/ races/53)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...