VIDEO Modrić ušao u igru, ovacijama ga pozdravile tisuće Realovih navijača

Real Madrid sinoć je u sklopu Bernabeu kupa ugostio Milan i lakoćom slavio 3-1 golovima Benzeme u drugoj minuti, Balea u 45. i Borje Majorala u 91. minuti, dok je za Milan u četvrtoj minuti zabio Argentinac Gonzalo Higuain.

No na stranu i preporođeni Bale, i odmorni Benzema, i Higuain koji se navijačima Milana predstavio sjajnim golom, apsolutna zvijezda večeri bio je – Luka Modrić, pišu 24sata.

Hrvatski je kapetan odigrao prve minute od povratka s odmora i dobio doček kakav je samo mogao poželjeti. U igru je ušao u 77. minuti umjesto Isca, a 80.000 navijača na Santiago Bernabeuu pozdravilo ga je ovacijama kakve najbolji igrač Svjetskog prvenstva i zaslužuje.

Prekrasan doček za novog kralja Madrida i zahvala navijača što je odbio bogatu ponudu Intera te odlučio ostati u momčadi europskog prvaka.

‘Santiago Bernabeu naklonio se svom heroju, poklonio mu ovacije i skandirao njegovo ime pri svakom dodiru s loptom’, piše Marca.

U dresu Milana nisu zaigrali Alen Halilović i Ivan Strinić.

Kalinić debitirao, Atletico izgubio

Koji kilometar dalje od Bernabeua igrao se još jedan milansko-madridski derbi. Atletico je ugostio Inter, a talijanska momčad slavila je 1-0 golom Martineza. Od hrvatskih igrača u dresu Intera nastupio je tek Marcelo Brozović, Vrsaljko i Perišić nisu bili u konkurenciji za utakmicu. Na drugoj strani debitirao je Nikola Kalinić koji je u igru ušao umjesto Diega Coste u 61. minuti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...