Zavod za javno zdravstvo seli opremu u Polikliniku, uvodi se privremena regulacija prometa

U razdoblju od srijede 29. 08. do nedjelje 09. 09. 2018., zbog preseljenja opreme i djelatnosti Zavoda za javno zdravstvo Zadar u novu zgradu Poliklinike na adresu Ljudevita Posavskog 7A, odvijat će se privremena prometna regulacija prometa i parkiranja vozila do ulaza u zgradu Zavoda.

S obzirom da će u navedeno vrijeme tvrtka koja pruža usluge preseljenja, to obavljati svojim kamionima, dizalicama te postavom rampi, potrebno je osigurati nesmetan promet sa Ulice kralja Dmitra Zvonimira do zgrade Kolovare 2.

U tu svrhu će se u ponedjeljak 27.08.2018. u ulici kralja Dmitra Zvonimira kod silazne rampe za kupališta Kolovare i Bazen i ulaza u zgradu za javno zdravstvo Zadar postaviti znakovi zabrane skretanja ulijevo i zabrane udesno (osim za stanare) te uspostaviti kontrola prometne policije i zaštitarske službe.

Zavod za javno zdravstvo Zadar stoga moli građane da poštuju privremenu regulaciju prometa.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...