Vrsaljko uoči Portugala: “Lijepa sjećanja sa Svjetskog prvenstva motiv su za dalje”

Srebrni hrvatski nogometaš i neizostavni član prve postave pronašao je novi klupski angažman ovo ljeto. Prešao je iz redova madridskog Atletica u Inter gdje mu slijedi privikavanje na novu okolinu, momčad i ligu, ali unatoč tome, odazvao se pozivuizbornika Zlatka Dalića.

„Uvijek nam je bilo drago družiti se u reprezentaciji, pa tako još i više nakon Svjetskog prvenstva, sada kada nam se vraćaju brojna lijepa sjećanja. To nam mora biti dodatni motiv za dalje“, rekao je Šime prisjetivši se najvećeg uspjeha u povijesti hrvatskog sporta.

Donedavni igrač Diega Simeonea okrenuo se potom ogledu sa Portugalom.

„Najvažnije je da budemo momčad na terenu, bez obzira na formu na početku klupskesezone i reprezentativnih natjecanja. Naravno da će biti teško na gostovanju kod Portugala, ali mislim da ćemo se kvalitetno pripremiti i izgledati dobro“, optimističan je novi igrač Nerazzura, prenosi Germanijak.

Mnogo se ‘tinte potrošilo’ na potencijalni transfer još jednog hrvatskog nogometaša u dresove velikana iz Milana. Luka Modrić je bio vrlo blizu potpisa za klub sa Guiseppe Meazze, ali na kraju je ipak ostao u Realu s kojim je osvojio sve što se osvojiti može. Vrsaljko je prokomentirao i nagradu za najboljeg igrača Europe njegovog kapetana.

„Imao sam prilike igrati s Griezmannom, igrati protiv Ronalda, ali Luka Modrić mi je sugrađanin, suigrač i prijatelj. Mislim da je realno da ponese titulu najboljeg igrača na svijetu, to bi bilo zasluženo“, bio je pomalo subjektivan Modrićev prijatelj Šime, ali moramo dodati, nije bio u krivu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...