Kraj ljubavi Nikoline i Jovice: “Sad ljubim novog frajera Luku”

Jovica i ja više nismo skupa. On nije osoba za mene. Razlika u godinama je prevelika i baš me smeta njegovo ponašanje. Sad sam u vezi s drugim dečkom, rekla nam je Nikolina Cvek (26). Bivša natjecateljica showa ‘Ljubav je na selu’ prekinula je zaruke s Josipom Ćitarovićem Jovicom (34) i time opovrgnula Jovičine tvrdnje.

Naime, njezin sad već bivši zaručnik u nedjelju nam je izjavio da planiraju vjenčanje, a sad nam Nikolina tvrdi da Jovica sve to izmišlja, pišu 24sata.

– Jovica ne govori istinu. Novi dečko Luka (27) i ja zajedno smo oko mjesec dana. Inače, on je iz Pule. Vidimo se svaki dan i jako smo sretni zajedno – rekla je Nikolina. Zajedničku fotografiju novopečeni par još ne želi objaviti na društvenim mrežama jer, kako Nikolina kaže, drže do svoje privatnosti. Luka pjeva od djetinjstva i svira gitaru.

– Luka i ja planiramo snimiti duet uskoro – otkrila nam je Nikolina, koja u subotu ima novi nastup. Ovaj put će razveseliti brojne obožavatelje u Petrinji.

– Nikolina se iznimno veseli tom nastupu i baš se posvetila pripremama – kaže Jovica. Na nogometni turnir kod bivše sudionice ‘Ljubavi na selu’ Sandre Škrinjar trebaju doći svi kandidati showa, a nakon turnira zabavljat će ih Nikolina. Međutim, kao i obično, zamolila je Jovicu da ne dolazi na ovaj nastup jer bi pravio probleme.

– Ona tvrdi da sam jako ljubomoran na nju, a zapravo je i ona ljubomorna na mene – tvrdi Jovica. Kaže kako mu je na koncertu u Špirovoj jami prišla djevojka, koju je Nikolina umalo fizički napala, želeći Jovicu sačuvati samo za sebe.

– Kad bih došao na koncert, onda bih, kao svaki drugi muškarac, želio braniti svoju curu, a Nikolina se toga boji jer ne želi da upadam u probleme – objašnjava Ćiritović, koji je s Nikolinom sanjao o dalekoj, zajedničkoj, budućnosti.

Djeca i život s Nikolinom moja su najveća želja. Što će mi sav novac kad sam bez Nikoline? – kaže Jovica, koji je Nikolinu u showu zaprosio u svibnju ove godine. Njihova veza je od početka javnosti poznata po svađama

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...