zajedno su mjesec dana

Kraj ljubavi Nikoline i Jovice: “Sad ljubim novog frajera Luku”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Jovica i ja više nismo skupa. On nije osoba za mene. Razlika u godinama je prevelika i baš me smeta njegovo ponašanje. Sad sam u vezi s drugim dečkom, rekla nam je Nikolina Cvek (26). Bivša natjecateljica showa ‘Ljubav je na selu’ prekinula je zaruke s Josipom Ćitarovićem Jovicom (34) i time opovrgnula Jovičine tvrdnje.

Naime, njezin sad već bivši zaručnik u nedjelju nam je izjavio da planiraju vjenčanje, a sad nam Nikolina tvrdi da Jovica sve to izmišlja, pišu 24sata.

– Jovica ne govori istinu. Novi dečko Luka (27) i ja zajedno smo oko mjesec dana. Inače, on je iz Pule. Vidimo se svaki dan i jako smo sretni zajedno – rekla je Nikolina. Zajedničku fotografiju novopečeni par još ne želi objaviti na društvenim mrežama jer, kako Nikolina kaže, drže do svoje privatnosti. Luka pjeva od djetinjstva i svira gitaru.

– Luka i ja planiramo snimiti duet uskoro – otkrila nam je Nikolina, koja u subotu ima novi nastup. Ovaj put će razveseliti brojne obožavatelje u Petrinji.

– Nikolina se iznimno veseli tom nastupu i baš se posvetila pripremama – kaže Jovica. Na nogometni turnir kod bivše sudionice ‘Ljubavi na selu’ Sandre Škrinjar trebaju doći svi kandidati showa, a nakon turnira zabavljat će ih Nikolina. Međutim, kao i obično, zamolila je Jovicu da ne dolazi na ovaj nastup jer bi pravio probleme.

– Ona tvrdi da sam jako ljubomoran na nju, a zapravo je i ona ljubomorna na mene – tvrdi Jovica. Kaže kako mu je na koncertu u Špirovoj jami prišla djevojka, koju je Nikolina umalo fizički napala, želeći Jovicu sačuvati samo za sebe.

– Kad bih došao na koncert, onda bih, kao svaki drugi muškarac, želio braniti svoju curu, a Nikolina se toga boji jer ne želi da upadam u probleme – objašnjava Ćiritović, koji je s Nikolinom sanjao o dalekoj, zajedničkoj, budućnosti.

Djeca i život s Nikolinom moja su najveća želja. Što će mi sav novac kad sam bez Nikoline? – kaže Jovica, koji je Nikolinu u showu zaprosio u svibnju ove godine. Njihova veza je od početka javnosti poznata po svađama

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar