Diego Simeone iznenadio: “Modrić nije zaslužio titulu najboljeg, ona pripada…”

Nakon utakmice drugog kola Lige prvake protiv Bruggea, Diego Simeone poručio je javnosti da je Antoine Griezmann taj koji je zaslužio biti proglašen najboljim nogometašem svijeta, a ne Luka Modrić.

Modrić mi nije među tri favorita za Ballon d’Or Griezmann je bio ogorčen jer se nije našao u užem izboru za Fifinu nagradu ”The Best” koju je osvojio Luka Modrić i time si priskrbio titulu najboljeg nogometaša u 2018. godini.

Nakon što je Griezmann maestralno odigrao u utakmici protiv Bruggea i zabio dva pogotka, Simeone je odlučio podržati svog nezadovoljnog igrača.

– Prošle sezone Griezmann je bio najbolji nogometaš svijeta. Osvojio je Svjetsko prvenstvo, Europsku ligu i europski Superkup, bio drugi u Primeri u kojoj igraju Barca i Real, a novu sezonu započeo je jako dobro – rekao je Simeone i dodao kako je jako sretan jer je Francuz odlučio ostati unatoč novcu koji mu je Barcelona nudila.

– On je tamo gdje želi biti. Izabrao je Atletico i ovo je posljedica. Uživa u ovom trenutku svoje karijere. Za mene riječi ne znače ništa, ali on je bio najbolji na svijetu – zaključio je  Simeone.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...