Grdović se pomirio s Torcidom: “Izdajice, može vas biti sram!”

Došli su mi se ispričati iz DPH Kölna, ovdje, prihvatio sam jer se uvijek u organizaciji nađe nekoliko ‘izdajica’ koji ne vole Hajduk! Iako sam ih dobro ‘oprao’ i rekao da ih može biti sram, rekao nam je Mladen Grdović (60).

Nesporazumi s klubom su izglađeni pa je zadarski pjevač bio na glazbenom spektaklu za 68. rođendan Torcide na splitskim Gripama. Koncert je bio humanitarnog karaktera i sav prihod od kupljenih ulaznica ide za hrvatske vatrogasce.

Naime, prije tri tjedna na derbiju protiv Dinama na Poljudu je od topovskog udara teško ozlijeđen vatrogasac i žestoki navijač splitskih ‘bilih’ Tomislav Biuk.

Torcida se odmah ispričala, a na umu su imali i sve vatrogasce koji su prošlog ljeta spašavali Hrvatsku od požara. Uz Mladena je na koncertu bila i supruga Brankica(48). Posebno je pogađa ogroman interes medija za njihov privatni život jer joj sve to stvara preveliki stres na koji ona nije navikla.

– Mi smo par kojemu su vjera i obitelj na vrhu životnih prioriteta. Stres šteti našoj obitelji – rekla je Brankica, a Mladen se vratio na Torcidu:

– Imam super odnos s Torcidom. Pa ne bih došao na njihov rođendan da tomu nije tako, pišu 24 sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...