Kakav je to show bio! Prisjetite se Nataline izvedbe singla ‘Fallin’ Alicie Keyse, tu su i Kedžo i Lozar

Potpunu histeriju izazivali su 2003. godine mladi kandidati showa ‘Story Supernova Music Talenta’. Publika je pratila u stopu mlade zvijezde, kupovali su prilično skupe ulaznice za njihove tadašnje koncerte, a voditelji Anja Alavanja i Dorijan Elezović bili su uvjerljivo najpopularniji voditeljski duo u zemlji, piše 100posto. Uspjeh takvog reality/talent show formata nije se ponovio nikad više u Hrvatskoj, iako su nakon njega krenule poplave audicija.

U žiriju showa sjedili su tada Miroslav Škoro, Vinko Štefanac i pokojniĐorđe Novković, a ono što su napravili selekcijom kandidata ostavilo je prilične i pozitivne posljedice na današnju glazbenu scenu. Iako je u showu pobijedio Rafo, on jedini nije dosegao popularnost, najviše zbog toga što je nije ni htio. Show je zaslužan, s druge strane, što danas na glazbenoj sceni imamo imena poput Natali Dizdar i Damira Kedže, ali iSaše Lozara.

Sjećate li se vremena kada su bili tek klinci? Kedžo je bio maloljetan, Natali nije bila puno starija, kao ni Lozar. Nera Stipičević također je pokazala finu količinu talenta, koju je kasnije prenijela na kazališne vode. Sve u svemu, SSN je iznjedrio dobar broj kvalitetnih ljudi. Prisjetili smo se kako su nekada izgledali Saša, Natali i Damir, ali i što su pjevali na prvim audicijama. Sjetit ćete se da je Natali imala problema s žirijem jer nije htjela previše pjevati domaće pjesme, dok je Lozar bio simpatičan i omiljen.

Saša je među prvim audicijama pjevao ‘Hero’ i ‘Kad mi dođeš ti’ i bio je sjajan. Rekao je tada žiriju da se kratko spremao za audiciju, a dodao i da je kao dječak bio u ‘Turbo Limach Showu’.

Damir Kedžo predstavio se kao dečko koji ide u 2. razred Ekonomske škole. Imao je veliku tremu na prvim audicijama, a otpjevao je žiriju ovom prilikom ‘Na krilima ljubavi’ Jacquesa Houdeka.

Ali, Natali Dizdar bila je i ostala kraljica. Nije pobijedila u showu, ali je pokazala strašan talent kao praktički djevojčica. Prisjetite se njene izvedbe singla ‘Fallin’ Alicie Keyse, ali i grupe Jinx – koje je i zaboravila dio riječi. Pokojni Novković stalno je Natali napominjao da mora pjevati domaće pjesme. S vremenom ih je sama stvorila, onako kako se njoj sviđa.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...