Nakon 19 godina Vip više ne postoji, sada se zovu A1 telekom

Od 1. listopada točno u ponoć i službeno se dogodila promjena koju su u Vipu najavljivali posljednjih nekoliko mjeseci. VIPnet d.o.o. je postao A1 Hrvatska d.o.o., a Vip je postao A1. Novi brend koji pokriva sve aspekte poslovanja kao što su mobilna, fiksna, TV i podatkovna rješenja te rješenja u oblaku kao i OTT usluge na telekomunikacijskom i IT tržištu.

Odluka je to vlasnika kompanije, A1 Telekom Austria Grupe kojom se i njihova hrvatska podružnica objedinjava pod istu krovnu marku.

Pod A1 će po novome spadati sve usluge koje je do sada Vipnet nudio pod svojim imenom, te u sklopu nekadašnjeg Amis telekoma i B.neta. Jedino će usluga Tomato ostati izdvojena i zadržat će svoje dosadašnje ime, javlja Bug.

Iako smo promijenili naziv, sva ranije stečena prava i obveze naših korisnika, poslovnih partnera, klijenata ili dobavljača ostala su nepromijenjena i valjana, bez potrebe za izmjenama sklopljenih ugovora. Zbog promjene naziva ne treba mijenjati opremu, pretplatničke brojeve, SIM kartice, kao ni okvirne ugovore, pretplatničke ugovore, ugovore o izravnom terećenju (trajnom nalogu) i ostale ugovore, poručuju iz A1.

I da vam odmah odgovorimo na pitanje koje su mnogi postavili – ne, nemate pravo na raskid ugovora bez penala zbog promjena imena.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...