Nesvakidašnji slučaj u Biogradu; Tri osobe zatražile liječničku pomoć zbog trovanja marihuanom iz kolača!

Najmanje je troje Biograđana prošli tjedan zatražilo liječničku pomoć zbog trovanja marihuanom.

No, trovanje se nije dogodilo svjesno, već nakon konzumacije čokoladnih muffina koje su pripremila djeca, piše portal Biogradski.hr.

Prvo su sa simptomima trovanja u bolnicu došli supružnici, a nešto kasnije i 19-godišnjakinja. Svo troje konzumirali su iste kolače, no ubrzo su nakon povišenog tlaka, ubrzanog rada srca, vrtoglavice i mučnine završili kod liječnika, čija ih je dijagnoza poprilično iznenadila.

Biogradski čokoladni muffini postali su tako dio krim istrage policije, koja je ustanovila kako je 25-godišnjak s biogradskog područja pribavio 5 grama marihuane koju je s nekoliko maloljetnih prijatelja odlučio umiješati u smjesu za kolače koje su kasnije konzumirali.

Mladić se sumnjiči da je dio kolača dao i 56-godišnjaku i 45-godišnjakinji. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 25-godišnjaka, Državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava zbog omogućavanja trošenja droga, priopćeno je iz PU zadarske.

Ovo je, priznaje Elis Žodan iz spomenute policijske postaje, prvi takav slučaj kojeg je policija obrađivala, piše Biogradski.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...