dva puta tjedno od travnja

Ryanair uvodi nove linije iz Zadra za Hamburg, Koeln i Nuremberg

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Ryanair, europski niskotarifni avioprijevoznik, danas je najavio nove linije od Zadra prema Hamburgu, Koelnu i Nurembergu, i to dva puta tjedno od travnja. Uz najnoviju prašku rutu, nove su linije dio Ryanairovog ljetnog rasporeda za Zadar 2019., koji će uskoro biti najavljen.

Korisnici od sada mogu uživati u još nižim cijenama i najnovijim “Always Getting Better” poboljšanjima, uključujući smanjenu naknadu za predanu (checked-in) prtljagu – €25 x 20kg za predanu prtljagu, €8 x 10kg za predanu prtljagu, 10% popusta na Ryanair sobe s Travel Cardom te “Try Somewhere new” – platformu za putovanja na Ryanair.com.

Ryanair će uskoro otkriti puni ljetni raspored letova za Zadar 2019. Kako bi proslavio nove linije prema Njemačkoj, Ryanair je pokrenuo prodaju sjedala s 30 eura popusta na povratne letove za putovanja do ožujka 2019.

Ryanairova izvršna direktorica za prodaju i marketing Ivana Hanjs, izjavila je:

“Ryanair sa zadovoljstvom najavljuje tri nove linije od Zadra prema Hamburgu, Koelnu i Nuremburgu. Letovi kreću u travnju te će se odvijati dva puta tjedno kao dio našeg ljetnog rasporeda za 2019. Naši korisnici u Hrvatskoj već sada mogu rezervirati karte do ovih triju novih aerodroma, sve do listopada 2019. Naš potpun raspored letenja će uslijediti. Kako bismo proslavili, u prodaju puštamo milijun sjedala s 30 eura popusta na povratne letove za putovanja do ožujka 2019. Karte su dostupne za prodaju do ponoći u petak (19. listopada). S obzirom da se karte po ovako pristupačnim cijenama razgrabe izrazito brzo, pozivamo putnike da svoje karte čim prije osiguraju na www.ryanair.com”, rekla je Hanjs.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar