o razlozima odlaska...

SLUŽBENO Otišao Glen Davis: “Previše mu je bilo dva treninga dnevno, htio je birati utakmice koje će igrati, nisu mu odgovarala putovanja autobusom”

Antena Zadar
Tamni način

Sada je i službeno. Glen Davis napušta KK Zadar.

Razloge njegova odustajanja od karijere nakon samo nekoliko dana boravka u gradu košarke objasnili su direktor i sportski direktor kluba Željko Žilavec i Branimir Longin.

Volio bih kazati da smo napravili sve što je u našoj moći da ga ostavimo, ali nije išlo. Sve je počelo u petak, prije press konferencije na kojoj smo ga trebali predstaviti. Nazvao me i rekao da ne dolazi, da nije spavao, da ima homesick, crijevnu virozu… Pregovarali smo danas, no u jednom trenutku sve je postalo prenaporno. Previše mu je bilo dva treninga dnevno, putovanja koja znaju trajati i po osam, devet sati autobusom, požalio se da je tu previše utakmica, jer očito nije shvatio koje lige sve igramo. Nastavio je izvolijevati; 15, 20 dana ne bi u početku igrao, htio je da iz ugovora maknemo klauzulu koja se odnosila na dva mjeseca probnog roka… Počeo je govoriti o biranju utakmica i treninga koje bi odrađivao. Došle su na red i financije. Klub je bio spreman izdvojiti više novaca, ali preko nekih stvari nismo mogli prijeći, kazao je Longin uz napomenu kako je KK Zadar od 15 sati danas krenuo u potragu za novim centrom.

Nadovezao se kratko na njegove riječi i Žilavec:

Bio sam danas s njim od 9.30 do 15.30 sati. Sve smo pokušali. Morate razumjeti klub. Uvažavamo ga kao igrača, ali niti jedno ime ne smije biti iznad KK Zadra.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar