Vodenjak, Škorpion, Blizanci, Vage i Rakovi su najpametniji znakovi

Ovoj zlatnoj petorki nije potrebno čak ni društvo jer im je njihov um najbolji prijatelj. Izgledaju vrlo mistično, ali to je uglavnom zato što rade na briljantnim idejama i planovima.

1. Vodenjak

Ovaj horoskopski znak je najviše povezan s filozofijom. Vodenjaci često oduševe okolinu inovativnim pristupom rješavanju problema, a kroz život koračaju s mišlju da je sve ostvarivo.

2. Škorpion

Škorpioni su vrlo osjećajni ljudi, obuzeti burnim emocijama. Svakodnevno sebi i drugima postavljaju razna intelektualna pitanja, a nije im strana ni moć viđenja kroz iluziju, što najčešće koriste kako bi promatrali društvenu dinamiku.

3. Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca odlično se snalaze u društvu jer, kao i Škorpioni, sjajno procjenjuju društvenu dinamiku. Najviše ih zanimaju sociološka i politička pitanja, a njihova izvanredna moć planiranja donosi novi pogled na svaku situaciju.

4. Vaga

Vagama su najbitnije harmonija i estetika. Najčešće razmišljaju o utjecaju umjetnosti na  blagostanje čovjeka, a svakodnevno im se po glavi motaju i pitanja o pravdi i društvenim problemima.

5. Rak

Rakovi su najosjetljiviji horoskopski znak, a ta činjenica ih veže za neprestano razmišljanje o životnim pitanjima. Vrlo često primjećuju ono što drugi ne vide. U kaotičnim situacijama reagiraju bolje nego bilo tko drugi, piše Superžena.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...