Ciklus radionica recikliranja plastike, papira i tekstila tijekom studenog

Idućega tjedna započinje ciklus radionica recikliranja plastike, papira i tekstila. Prva radionica izrade metli od plastičnih boca održat će se 13. studenog u prostoru B.hive ureda u ulici Zrinsko Frankopanska 3. u trajanju od 17 do 20 sati.

Druga radionica izrade različitih ukrasnih predmeta od papira održat će se 20. studenog u istom prostoru i trajat će od 17 do 20 sati.

Treća radionica izrade platnenih vrećica za kupovinu od starog tekstila održat će se 29. studenog u prostoru društvenog kluba Knjigozemska u ulici Rikarda Jeretova 5.

Tijekom radionica razgovarat ćemo o ispravnom odvajanju otpada, kreativnim mogućnostima za recikliranje različitih vrsta otpada kojima se stvara nova vrijednost te važnosti sprječavanja nastanka otpada.

Radionice su dio projekta “Zeleni telefon: Smanji! Odvoji! Recikliraj!”, financiranog od strane Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša Grada Zadra.

Broj sudionika na radionicama je ograničen pa Vas molimo da prijavite Vaše sudjelovanje na e-mail [email protected] ili na broj mobitela 097/797-5136.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...