Luka Božić i Domagoj Vuković na popisu za reprezentaciju

Deset dana uoči okupljanja reprezentacije, izbornik Dražen Anzulović objavio je popis igrača na koje će računati u ovom kvalifikacijskom ciklusu.

Podsjetimo, Hrvatska se u drugom krugu kvalifikacija našla u skupini J s Litvom, Italijom, Poljskom, Mađarskom i Nizozemskom i trenutno je na 3-5 omjeru pobjeda i poraza te joj predstoji teška, ali još uvijek moguća borba za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kinu.

Reprezentativci se okupljaju 25. studenog u Zagrebu odakle odmah odlaze na pripreme u Osijek. Prva kvalifikacijska utakmica je na rasporedu već 29. studenog u 18:00 protiv Mađarske u dvorani Gradski vrt, a 2. prosinca slijedi utakmica u Litvi u 18:30 po hrvatskom vremenu piše HKS.

U ovom ciklusu neće moći nastupiti NBA igrači, a izbornik Anzulović je izjavio: „Popis se sastoji od igrača koji zadovoljavaju ono što u ovom trenutku želimo igrati kroz kvalifikacije“.

O očekivanjima od narednih izazovnih utakmica rekao je: „Nadam se da ćemo odigrati dvije dobre utakmice i da će svi igrači opravdati dolazak na popis reprezentacije.“

Popis igrača:

KALAJŽIĆ Mate
JUNAKOVIĆ Martin
KATIĆ Toni
BOŠNJAK Domagoj
ŽGANEC Karlo
MUSTAPIĆ Jakov
BILINOVAC Josip
ROZIĆ Marin
BOŽIĆ Luka
VUKOVIĆ Domagoj
BABIĆ Luka
BILAN Miro
ZUBČIĆ Tomislav
PERIĆ Hrvoje
ČAKARUN Marjan

Stručni stožer reprezentacije:

ANZULOVIĆ Dražen – izbornik

OREŠKOVIĆ Dražen – pomoćni trener

KRSTIĆ Vladimir– pomoćni trener

RAJKOVIĆ Damir – pomoćni trener

TOMAŠEVIĆ Šime – kondicijski trener

dr MARTINAC Miran – liječnik

ŠIŽGORIĆ Nikica – fizioterapeut

KRNIC Miroslav – fizioterapeut

KOLARIĆ Igor – Team Manager

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...