Mijatović se naklonio Modriću: “Samo je jedan kandidat za Zlatnu loptu”

Predrag Mijatović, legendarni crnogorski napadač, ne krije da je veliki zaljubljenik u igru Luke Modrića.

Nekadašnja zvijezda Reala smatra da kapetan hrvatske reprezentacije mora dobiti i Zlatnu loptu, nagradu koju dodjeljuje France Football.

“Samo je jedan kandidat za Ballon d’Or: Luka Modrić. Mislim da će osvojiti tu nagradu, bio je najbolji igrač Svjetskog prvenstva i dobitnik je FIFA-ine nagrade The Best. Pričekajmo pa ćemo vidjeti što će se dogoditi, no mislim da je ona rezervirana za Luku. Mislim da ima najveće šanse za njeno osvajanje”, rekao je Mijatović.

Crnogorac je tijekom Svjetskog prvenstva za Index otkrio da je oduševljen Modrićem.

“Na ovom natjecanju dokazao je da je najbolji veznjak na svijetu u ovom trenutku. On je nositelj igre, lider i pravi kapetan. Primjer nogometaša i čovjeka, još jednom ću naglasiti. I zaključiti da nema nikakve dileme, u povijesti vaše, naše i bilo koje balkanske države, po osvojenim trofejima i igri, Luka Modrić je najbolji nogometaš ovih prostora svih vremena. U Španjolskoj ga obožavaju, da sada napravite anketu na ulici, Modrić je uvjerljivo najomiljeniji igrač Reala. Već četiri godine on je dio udarne postave najboljeg kluba na svijetu. Zaslužio je sve što sada proživljava jer je puno radio za to.”

France Football će ime dobitnika nagrade za najboljeg nogometaša svijeta objaviti 3. prosinca, piše Index.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...