Ovaj grad će vam platiti 65.000 kuna da se preselite kod njih na 12 mjeseci

Tulsa nudi 10.000 dolara, odnosno oko 65.000 kuna onima koji su spremni otići raditi u taj grad u američkoj saveznoj državi Oklahomi na period od godinu dana, piše punkufer.

Da biste bili razmatrani za ovu financijsku naknadu, trebate biti stariji od 18 godina, morate imati posao (koji možete obavljati iz bilo kojeg dijela svijeta povezanog internetom), biti spremni preseliti se u roku od šest mjeseci te vam treba biti dozvoljen rad u Sjedinjenim Američkim Državama.

I to nije sve.

Odabrani kandidati moći će se preseliti u novouređene stanove Tulsa Arts Districtate plaćati samo 33 posto od realne cijene najamnine. Režije će biti besplatne prva tri mjeseca.

Za potrebe posla dobit ćete besplatno članstvo u tvrtki 36 Degrees Northu, koje vam osigurava mjesto za obavljanje posla, konferencijske dvorane za sastanke, Wi-Fi i druge poslovne pogodnosti.

Glavni je cilj ovoga programa privući kreativnu i tehnološki potkovanu radnu snagu u Tulsu koja želi oživjeti poduzetnički duh među svojim stanovnicima. Grad će isprva krenuti s manjim grupama od 10 do 15 osoba, te s vremenom proširiti program na 300 radnika na razmjeni.

Odabrani kandidati će odmah dobiti 2500 dolara (16.400 kn) za troškove preseljenja. Svaki mjesec će im na račun sjedati po 500 dolara (3200 kn), a na kraju isteka ugovora od godinu dana bit će im isplaćeno preostalih 1500 dolara (9800 kn).

Provjerite na stranicama Tulsa Remote programa što se sve traži te imate li šanse osvojiti ovu poslovnu priliku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...