ukazali na ranu prevenciju raka prostate i testisa

Kraj “brkatog studenog”; Košarkaši Diadore donirali Ligu protiv raka Zadar

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

U toploj i ugodnoj atmosferi poznate zadarske brijačnice Mr. Razor u subotu je obilježen kraj “brkatog studenog” u kojem su košarkaši Diadore “uzgajali” brkove ukazavši na ranu prevenciju raka prostate i testisa.

“Mislim da je najvažnije što smo uspjeli potaknuti naše muške članove da uvide važnost rane prevencije u sprečavanju ovih opakih bolesti. Puštanje brkova je najmanje što smo mogli učiniti, a posebna zahvala ide svim članovima i navijačima Diadore što su pokazali svoju veličinu i pridružili nam se u ovoj akciji. Zahvaljujem se Ivanu Miškoviću, vlasniku brijačnice Mr. Razor koji je odmah prepoznao važnost projekta, ali i gradonačelniku Branku Dukiću što je izdvojio vrijeme kako bi nam pružio podršku”, izjavio je nakon kolektivnog brijanja predsjednik i igrač Diadore, Tomislav Kabić.

U “brkatom studenom” su sudjelovali svi igrači i stručni stožer Diadore te je zajedno s Mr. Razor Barbershopom prikupljeno 2.400 kuna. Ivan Mišković donaciju je predao Branku Dukiću, predsjedniku Lige protiv raka Zadar.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar