nije štedila ni most

Glasovac premijeru: “To što izgledate europski i briselski ne znači da se ne ponašate balkanski”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Andrej Plenković odbacio je tvrdnje Nikole Grmoje da je krenuo na njega kako bi se fizički obračunao. Premijer je rekao da je samo krenuo prema njemu kako bi ga upitao ‘na koga je mislio kada je spomenuo veleizdajnika’, međutim, prema riječima Plenkovića, Grmoja je nakon toga izašao iz Sabora.

U izjavi na kraju ludog dana u Saboru Plenković je optužio zastupnike Mosta da huškaju i lažu i da su danas prešli granicu.

Na komunikaciju premijera osvrnula se i Sabina Glasovac, podsjetivši kako je novinarke nazivao slatkicama, te da je Bruni Esih jučer rekao da je prpošna.

‘Neupitno jest da je premijer Andrej Plenković do sada u javnosti ostavljao dojam briselskog, europskog, uglađenog političara međutim jučer je pokazao da to što izgledate uglađeno, europski i briselski ne znači da se ne ponašate balkanski’, kazala je Glasovac.

No, Glasovac nije štedila ni Most.

‘Dojučerašnji bračni partneri, koji su bili u jednom interesnom braku danas jedni po drugima siju mržnju. Molila bih i Most i HDZ svoje ljubavne razmirice riješavaju u boksačkom ringu, a ne u Saboru’, dodala je, kazavši da i Plenković ne bi bio premijer da nije bilo Mosta i Nikole Grmoje.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar