ostali obilazno

Jak vjetar radi probleme u prometu; Autocestom A1 mogu samo osobna vozila

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Zbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina-DC50 i DC27), državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački te Paški most, izvijestio je u četvrtak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Na Jadranskoj magistrali DC8 između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Za sve skupine vozila otvorene su autocesta A6 Rijeka-Zagreb, državna cesta DC1 Karlovac-Slunj-Split, stara cesta kroz Gorski kotar (DC3) i Krčki most.

Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima u unutrašnjosti.

Vozače HAK upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez zimske opreme.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Trajekti i katamarani plove redovito.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar