Obitelji Zrilić i Franjkić prve će useliti u državne stanove u Benkovcu

Svečanost uručenja ključeva i potpisivanja ugovora o najmu s korisnicima nacionalnog Programa stambenog zbrinjavanja koji se nalaze na listi prvenstva grada Benkovca održat će se u petak.

Ovom prilikom, uručit će se ugovori o najmu i ključevi stanova u državnom vlasništvu za sljedeće obitelji:

1. Zoran Zrilić, Benkovac, adresa Poljana Zrinskih i Frankopana 10, peteročlana obitelj

2. Mladen Franjkić, Benkovac, adresa Poljana Zrinskih i Frankopana 10, peteročlana obitelj

Riječ je o stambenom zbrinjavanju korisnika koji se nalaze na listi prvenstva Ureda državne uprave Zadarske županije po modelu davanja u najam stana u državnom vlasništvu, kojima su stambene jedinice osigurane od strane Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje. Osim za navedene obitelji, ključevi stanova dodijelit će se za ukupno sedam obitelji, odnosno 29 članova njihovih kućanstava.

Svečanost će započeti dodjelom ključeva i ugovora obitelji Zrilić u petak, 1. veljače 2019. godine, u 12:00 sati na adresi: Benkovac, Poljana Zrinskih i Frankopana 10.

Obilježavanju uručenja ključeva i ugovora o najmu, prisustvovat će g. Nikola Mažar, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje, g. Tomislav Bulić, gradonačelnik grada Benkovca te zamjenici župana Zadarske županije g. Šime Vicković i  g. Šime Mršić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...