Stipe osvojio nagradu za najbolju rundu 2018. godine u MMA sportu

Stipe Miočić nije dobio šansu revanširati se Danielu Cormieru u 2018. godini, no utjeha mu može barem biti da je u izboru slavnog reportera Ariela Helwanija (Helwani Nose Awards) osvojio nagradu za najbolju rundu 2018. godine u MMA sportu.

“Vatrogasac” će tu nagradu morati podijeliti sa svojim protivnikom u tom dvoboju Francisom Ngannouom. Radi se očekivano o prvoj rundi njihovog meča s UFC-a 220, koji se u siječnju održao u američkom Bostonu. Kamerunac je navalio od prve sekunde na američko-hrvatskog borca, a Stipe je doslovno morao spašavati živu glavu da ne bi završio kao Alistair Overeem nekoliko tjedana ranije. Ne samo da je tada UFC prvak u teškoj kategoriji uspio u tom naumu, izbjegavši pritom u par navrata da mu Ngannou “ne skine glavu s ramena”, nego je uspio nekoliko puta jako dobro pogoditi svog protivnika i preokrenuti ritam meča u svoju korist.

“Hvala svim mojim fanovima, Arielu Helwaniju i ESPN-u. Ne mogu dočekati što će mi 2019. donijeti”, napisao je Miočić na Instagramu povodom nagrade koju je dobio.

Podsjećamo kako je Miočić u 2018. godini odradio dva meča. Ovaj već spomenuti protiv Ngannoua u siječnju i onda onaj povijesni protiv Daniela Cormiera u srpnju na UFC-u 226. Nažalost u ovom drugom je nokautiran te je nakon dvije godine ostao bez svog pojasa UFC prvaka u teškoj kategoriji. Iako je zagovarao i tražio revanš protiv DC-ja, niti njegov poslodavac, a niti novi šampion, nisu bili zainteresirani za takav scenarij, prenosi FightSite.

Nadajmo se da će imati više sreće u 2019. i da će se vratiti tamo gdje pripada – na tron teške kategorije!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...