U ponedjeljak nema parkinga na Liburnskoj, Obali kneza Branimira i na Relji

Stigla nam je obavijest o prometovanju i parkiranju na području Zadra tijekom prvih dana obilježavanja obljetnice Maslenice:

“Obavještavamo građane da će dana 20.01.-21..01.2019. povodom obilježavanja 26. obljetnice VRO Maslenica ’93. biti zatvorena sljedeća parkirališta: parkiralište na Liburnskoj obali, cijela istočna strana od volta i jedan red na zapadnoj strani od volta, parkiralište na Obali kneza Branimira (kod veslačkog), parkiralište kod pošte na Relji (zatvoreno parkiralište sa rampom) i dio ulice Petra Svačića.

Mole se građani da preparkiraju svoja vozila jer će pauk vozilo premještati zatečena vozila na gore navedenim parkiralištima.

Sugeriramo građanima da će parkiralište na Đilu biti otvoreno za parkiranje” – stoji u obavijesti iz Obale i Lučica.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...