U subotu dvanaesti put za redom obilježavamo Dan mimoze

Liga protiv raka Zadar i ove godine po dvanaesti put za redom obilježiti Dan mimoze 19. siječnja 2019. na Narodnom trgu u vremenu od 10 do 13 sati.

U obilježavanje Dana mimoze i ove godine Ligi će se pridružiti Zavod za javno zdravstvo Zadar koji će predstaviti provedbu Nacionalnog programa ranog otkrivanja raka maternice a kojeg će predstavljati dr. med. spec. javnog zdravstva Ljilja Balorda, koordinatorica Nacionalnog programa ranog otkrivanja raka dojke za Zadarsku županiju.

Navedenom prilikom dijeliti će se grančice mimoze i edukativne brošure o važnosti redovitog odlaska na besplatne preventivne preglede kako bi se smanjila smrtnost i broj oboljelih od invazivnog raka vrata maternice.

Članovi Lige protiv raka Zadar i ovom prilikom zajedno sa svojim predsjednikom  dr.med. Brankom Dukićem dat će svoj doprinos.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...