DC odbrusio Stipi: “Zadnje čega se sjećam je kako leži razbijen”

Daniel Cormier je gostujući u popularnoj emisiji “The MMA Hour” kod Lukea Thomasa poslao savjet bivšem UFC prvaku u teškoj kategoriji Stipi Miočiću, a on glasi – “Idi i prebij nekoga!”

DC je zapravo ponovio svoju teoriju od ranije da MMA nije poštena igra i da se nekada stvari ne odvijaju na najpošteniji način. Prisjetio se primjera Josea Alda i Andersona Silve, boraca koji su jako dugo bili na tronu svojih divizija, a onda ili nisu uopće dobili priliku za revanš, ili su je dobili nakon nekog perioda, piše FightSite.

Savjetujući “Vatrogasca” DC je rekao:

“Neka ide nekog prebiti! To se onda više ne može ignorirati, zašto ne nokautira nekoga? Tada bi sigurno dobio šansu! Razumijete me?”

Amerikanac smatra da sjećanje na Miočića kako leži na podu nokautiran i nije najbolji uvod u revanš i novi meč za titulu. Bolje bi bilo, prema aktualnom prvaku, da Stipe u međuvremenu odradi još koji meč.

“Tada posljednje sjećanje na njega u Octogonu ne bi bilo da je nokautiran. Ovo je prljava igra. Sjećate li se Josea Alda koji je pojas držao toliko dugo, a onda je došao McGregor, koji je uzeo pojas i samo je otišao. Nije se više osvrtao iza sebe!”

“Kada je Chris Weidman nokautirao Andersona Silvu, prošlo je više od godine dana prije nego što se ponovno borio s njim. A to je Anderson Silva koji je trajao 10 godina. McGregor se više nikada nije borio protiv Alda…”

Na koncu je Cormier zaključio da nije niti najpoštenije da se on bori i brani pojas protiv drugih protivnika, a američko-hrvatski borac čeka svoju šansu za revanš.

“Ova igra koju mi igramo nije najpoštenija na svijetu. A jedini način da istinski nešto dokaže jest da ode i nekoga pobijedi. Ne sviđa mi se ideja da sam se ja u međuvremenu borio, a on još nije”, zaključuje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...