Izvukli smo dobitnike za večerašnji splitski stand up show Tomislava Primorca

Nakon dva uspješna gostovanja pred prepunim Kult Caffebar&Dišpet bar, SplickaScena večeras ponovno dolazi u Zadar.

Ovom prilikom boje splitskog stand up-a branit će samo jedan komičar, čovjek koji je Zadranke i Zadrane dvaput oduševio i do suza nasmijao svojim bazama, Tomislav Primorac.

Tomislav Primorac ovako najavljuje svoj show:

“Neki ljudi se trude stvorit sami sliku o sebi, pa ti uvik objašnjavaju kakvi su oni. ‘Ja sam ti takav!’ Dopusti ti meni da ja odlučim kakav si ti meni.” Ja sam ti jednostavno takav.
Energičan, emotivno uronjen u ono što radim, ponekad pomalo ljut, ali ipak ispunjen pozitivnom energijom. Na životnoj sam misiji da pronađem smiješnu ljepotu u onome preko čega letimice prelazimo u svakodnevnici. Moja komedija ti je za svakoga. Svojim primijećivanjima i domišljatom logikom nasmijavao sam širok spektar ljudi, od studenata preko agresivno nametljivih muškaraca srednje dobi do bakica. I bakice su, moram priznat, definitivno jedna od najboljih publika. Moje teme su ti takve. Sežu od obiteljskih odnosa i portreta različitih karaktera ljudi, preko usporedbe kulturoloških razlika mjesta koja sam posjetio i hvatanja karakterističnih momenata sredine u kojoj živim, do iscrpne analize jezika kojim govorimo. Govorim istinu, prenosim iskustva koja su mi se dogodila. Dajte mi svoju pažnju i odgovorno ću s njome postupati. Jer ja sam ti takav.

Antena je izvukla sretne dobitnike nagradnog darivanja. Na naš račun dobro će se nasmijati Ivana Ipša plus pratnja te Ana Jovanović s pratnjom.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...