Cesta Maslenica – Zaton Obrovački otvorena samo za osobna vozila zbog jakog vjetra

Državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54) otvorena je samo za osobna vozila, zbog jakog vjetra, izvijestio je u ponedjeljak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Na autocesti A7 Draga-Šmrika, lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica i Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a na dionicama Jadranske magisatrale (DC8) Novi Vinodolski-Senj i Karlobag-Sveta Marija Magdalena dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostrom (I. i II. skupina).

Jak vjetar usporava vožnju i na autocesti A1 između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići (ograničenje brzine je 40 km/h), te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobića.

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Slavoniji i na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Slavonski Brod i Velika Kopanica.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Magla smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru ima je i na dionici autoceste A6 između čvorova Delnice i Vrbovsko. Mogući su odroni.  Na  A3 Bregana-Lipovac pred graničnim prijelazom Bregana kolona  teretnih vozila na izlasku je oko 1 km.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...