Najveći Romeo horoskopa; Njegova ljubav je za cijeli život

Muškarci u znaku Ovna su vrlo temperamentni i ne biraju sredstva kako bi osvojili ženu do koje im je stalo. Nije im stalo do mišljenja okoline i najčešće ostvaruju svoje ciljeve jer ih krasi upornost i duhovitost.

Ovaj muškarac spreman je čak i svojoj dragoj pozvoniti na vrata usred noći i obradovati je čvrstim zagrljajem. Koristi svaki trenutak da bude s njom i iznenadi je lijepim gestama. Ovnovi vole biti dominantni, apsolutni vladari ženskog srca i slabi su na ženske suze. Ovan ima nevjerojatan avanturistički duh i spreman je uploviti u nepoznate vode u tren oka.

Ovan je muškarac kome je potreban netko s jednakim romantičnim entuzijazmom ili će mu postati dosadno. Pokreće ga jedinstvena sposobnost da preboli tugu brže od drugih znakova. Kada mu netko zapne za oko, brzo reagira. Ipak, da biste zadržali pažnju Ovna, morate biti jednako energični i uzbudljivi kao i on.

Osobe rođene u znaku Ovna su izuzetno strastvene i obožavaju avanturu. Kada vatra gori, ona zaista gori. Strastvene veze karakteristične su za Ovna. Ali, kad je ljubav prava, ona obično traje cijeli život. Dokle god postoji adrenalin i uzbuđenje koje im pumpa krv kroz žile, veza će biti jaka i dugotrajna, piše B92.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...