kaznene prijave

Provaljeno u dva ugostiteljska objekta, kiosk i brod

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

S četvrtka na petak u Šibenskoj ulici u Zadru,  nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 30-godišnjaka, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U petak tijekom noći, u Šibenskoj ulici u Zadru,  nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S petka na subotu u ulici Put Bokanjca u Zadru,  nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu/kiosk u vlasništvu 56-godišnjakinje, odakle je otuđio razne cigarete. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Protekli tjedan u Viru,  nepoznati počinitelj je provalio u brod u vlasništvu 32-godišnjakinje, odakle je otuđio desetak ribarskih štapova i drugi razni ribarski alat i opremu. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

 

 

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar