Znakovi koji otkrivaju da je muškarac spreman za vezu

Ako niste sigurne je li i on spreman za korak dalje, ovi znakovi bi vam u tome mogli pomoći.

Ponekada nije baš tako lako “dešifrirati” nekog muškarca, posebice kada se radi o stupanju u ozbiljnu vezu. Kako biste se uvjerile da je on na istoj razini s vama, obratite pažnju na sljedeće pokazatelje.

Razuman je

Naravno da se svi ponekada vodimo srcem, no bitno je da uza sebe imate razumnu osobu koju racionalno razmišlja i koja ne odbija priznati vlastite pogreške.

Dopušta vam da proširite njegove horizonte

Osobe otvorene novim iskustvima i znanjima vrijedne su vaše pažnje jer to samo znači da nikada ne prestaju raditi na sebi.

Njegovi prijatelji su zreli poput njega

Nemojte olako shvaćati onu uzrečicu “s kim si, takav si” i obratite pozornost na ponašanje i život njegovih prijatelja.

Pouzdan je

Svatko treba nekoga na koga uvijek može računati, zato je bitno u potpunosti vjerovati partneru u svemu i znati da će biti uz vas kada trebate donijeti neku važnu odluku i slično.

Ne postavlja vam ultimatume

Granice moraju postojati u svemu pa je stoga izuzetno bitno da vaš partner poštuje vaše.

Ima normalan odnos sa svima

Važno je biti siguran da je osoba s kojom želite biti u vezi odrasla i duhom, a ne samo tijelom. Obratite pozornost na njegovo ponašanje prema prijateljima, roditeljima, kolegama, a naročito prema drugim ženama.

Spoznao je svoje životne ciljeve

Ako ste vi same ambiciozne, onda nema smisla da vaš partner bude osoba koja gubi dane ne razmišljajući o budućnosti. Bitno je znati da i on ima snove i ciljeve koje želi ostvariti te da se oni ne kose s vašim uvjerenjima i stavovima.

Sluša vas i razgovara s vama

Muškarac koji cijelo vrijeme odbija riješiti neki problem te neprestano govori da mu se ne da razgovarati je klinac zarobljen u tijelu odraslog čovjeka, što vam nikako nije potrebno u životu, piše Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...