četvrta utakmica

Evo što nakon sjajne pobjede Zadra kažu Nazor i Rimac: “Glavama smo već bili u finalu”

KK Zadar
Tamni način

U četvrtoj utakmici polufinalne doigravanja HT Premijer lige Cedevita je u Domu sportova poražena od Zadra 84:78.

Slaven Rimac, trener Cedevite: “Mi kao da smo nakon pobjede u Zagrebu mislili da je serija završena. Zadar je to dobro iskoristio. Igrali su pametno i to je čisto zaslužena pobjeda. Mi nismo uspjeli naći svoj ritam, tako da tu nema previše plakanja. Okrećemo se petoj utakmici. Neće nam biti lako, no sami smo se doveli do toga. Treba reagirati kvalitetno i ja vjerujem u svoju momčad. Dosta smo zakomplicirali, no to je isto sport.”

Andrija Stipanović, kapetan Cedevite: “Nažalost, nakon 2-0 u seriji mislim da smo u svojim glavama vjerojatno mislili da je gotovo i da smo već u finalu. Nakon toga vidimo što se dešava. Odigrali smo dvije jako loše utakmice, pogotovo napadački. Nažalost, oni su to iskoristili. Čeka nas peta utakmica. Iako je danas bio poraz, moramo to zaboraviti i pripremiti se za petu utakmicu.”

Ante Nazor, trener Zadra: “Čestitao bih svojim momcima. Odigrali smo mudro, borbeno i koncentrirano. Na pragu one utakmice u Zadru prije par dana. Mi smo tu na 84 poena, a dolje smo bili na 85. Imali smo protok lopte i pas igru, možda malo slabiji šut, ali i veću borbenost. Pokazali smo da nam je stalo, to je najbitnije. Nakon tijesno izgubljene prve partije i potopa u Zagrebu, pokazali smo karakter da se vratimo. Nadam se da će naši navijači u petoj utakmici doći u velikom broju.”

Lovre Bašić, playmaker Zadra: “Čestitao bih ekipi Cedevite na jednoj borbenoj utakmici i svakako našoj ekipi na još borbenijoj. Mislim da smo stvarno odigrali pametnu utakmicu. U većini utakmice smo odigrali pametno i zrelo. Stvarno smo se borili. I kad smo krenuli padati, jednostavno smo se stisnuli jedan uz drugog i rekli ‘idemo se boriti do kraja’ i izvukli pobjedu.”

Ostavi komentar koristeći Facebook