lijepa vijest

Nakon 17 godina veze, stiglo je prvo dijete; Danijel Subašić postao je otac!

Arhiva AZD/Ilustracija

Nogometni vratar koji se od naše reprezentacije oprostio nakon prvenstva u Rusiji postao je po prvi puta otac! Supruga Antonia Bozza (34) na svijet je donijela zdravog dječaka.

Danijel Subašić (34) ima razloga za slavlje, u ponedjeljak u podne je njegova supruga rodila njihovog prvog sina. Bivši vratar naše reprezentacije nije bio na porodu, no došao je posjetiti suprugu i sinčića nekoliko sati nakon poroda. Kako doznajemo, sve je prošlo super i maleni je dobro.

Inače, posljednjih mjesec dana trudnoću je Antonia čuvala u Petrovoj bolnici gdje je i rodila sina čije ime još nisu otkrili. Da očekuju bebu, saznalo se u veljači ove godine. Zadranin je svoju dugogodišnju ljubav skrivao od javnosti, a slatka tajna o trudnoći otkrivena je nakon njihovog povratka iz Monte Carla.

“Cijela je obitelj uzbuđena zbog Danijela i Antonije. Dugo smo to čekali, no vrijedilo je. Iako nam je svima najvažnije da se dijete rodi živo i zdravo, drago nam je što će Danijel dobiti sina jer će sigurno biti dobar nogometaš”, otkrio nam je tada Danijelov brat Milan koji se veselio što će postati stric, a sada je sreća u obitelji, vjerujemo, još veća!, prenosi Gloria.

Ostavi komentar koristeći Facebook



 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar