U protekla 24 sata najviše se kralo zlato i novac; U Biogradu ukradena tri bicikla

S utoraka na srijedu u ulici Benka Benkovića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 60-godišnjaka, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U srijedu ujutro u Zemuniku Gornjem, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 44-godišnjakinje, odakle je otuđio zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U srijedu poslijepodne u Trogirskoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 38-godišnjaka, odakle je otuđio zlatni lančić i novac. Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S utorka na srijedu u autokampu u Biogradu, nepoznati počinitelj je otuđio dva električna bicikla u vlasništvu 66-godišnjeg državljanina Velike Britanije, te bicikl u vlasništvu 50-godišnjeg državljanina Nizozemske. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...