Ugledni španjolski dnevnik objavio zabrinjavajuće vijesti o Modriću! Je li to početak kraja?

Zinedine Zidane sumnja u Luku Modrića, naslov je članka koji na svom portalu donosi AS, visoko tiražni madridski sportski dnevnik.

“Igre koje Hrvat pruža natjerale su Zidanea da razmisli o njegovom kontinuitetu. Francuz počinje misliti da je kapetan hrvatske dosegnuo vrhunac i da neće moći ponoviti svoja najbolja izdanja. Klub je već postigao dogovor s Dancem Eriksenom koji igra istu poziciju kao i osvajač Zlatne lopte”, navodi se u članku.

AS piše da klub i dalje vjeruje Modriću, no da bi razmislio o prodaji dođe li prava ponuda. S druge strane, hrvatski kapetan i njegova obitelj žele ostati u Madridu. Modrić je prošle sezone dobio ponudu Intera i čak je razmišljao o odlasku, ali ga je Real zadržao poboljšanjem ugovora. Kraljevi nisu mogli dozvoliti da nakon odlaska Cristiana Ronalda ostanu bez još jednog važnog igrača.

AS napominje da je Zidane nedavno održao sastanak s ključnim igračima u svlačionici jer je nezadovoljan njihovom lošom formom, ali to nije dalo previše rezultata. Zbog toga se nekih nogometaša želi riješiti i za sljedeću sezonu složiti roster prema svojim željama. “Jedan od igrača u koje sumnja je Luka Modrić”, dodaje se u članku, prenosi Večernji.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...