Baš kompliciran! Koji horoskopski znak najviše nervira ostale znakove?

Znate li koji horoskopski znak nosi neslavnu titulu najiritantnijeg?

To je – Djevica. Iako i drugi znakovi imaju osobine koje nikome nisu po volji, izgleda da je potreba Djevice da zakomplicira i najjednostavniju stvar na svijetu nadmašila sve njih. Skoro pa nema osobe koja na spomen djevice neće komentirati da “nikada nisu sreli kompliciraniju osobu”, piše Zadovoljna.hr.

Djevice vole puno analizirati, a prilikom donošenja odluke moraju biti upoznate i s najsitnijim detaljima. Nepopustljive su, kritične i previše brinu, a upravo to osobe u njihovom društvu najčešće nervira.

Poznate su kao “picajzle” koje vole da je sve u savršenom redu, a ako im napravite nešto loše budite sigurni da to baš nikada neće zaboraviti i iskoristit će svaku priliku da vas podsjete na nepravdu koju ste im nanijeli.

Naravno, Djevice imaju i puno pozitivnih osobina zbog kojih su osobama u svojoj okolini jednostavno nezamjenjive, čak i ako kada ih nerviraju.

Fantastično se snalaze u stresnim situacijama i pod pritiskom, praktične su, a svoje brige zadržat će za sebe i neće dopustiti da njima negativno utječu na druge ljude. Snažne su, snalažljive i suosjećajne.

Instinktivno osjećaju loše raspoloženje drugih ljudi i uvijek su spremne pomoći im. Nikada vas neće poštedjeti svoje brutalne iskrenosti i upravo zbog toga uvijek znate na čemu ste s Djevicama, javlja N1.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...