Dukiću vrućina udarila u glavu? Ireni Dragić poručio da – zapali joint!

Kad vi dođete na vlast, sjednite na travicu, zapalite jedan joint i lagano dišite, poručio je s govornice današnjeg Gradskog vijeća to gradonačelnik Branko Dukić (HDZ) vijećnici Ireni Dragić (SDP).

Kako je ovo bio dio odgovora i komentara gradonačelnika na pitanje o njegovoj invalidnini i primanjima na, ionako visoku plaću, baš za tu invalidninu, Dragić je konstatirala kako Dukić svoju visoku plaću ne zaslužuje.

Iako se već ranije po medijima provlačila činjenica kako je baš njegova gradonačelnička plaća najveća u zemlji, valjda je visoka temperatura u zraku Dukiću srozala razinu komunikacije i manire dobrog i uvaženog doktora.

Dukića je izvjesno dirnulo u žicu nakon što je Dragić izjavila kako je brigu za građane i pacijente u Ulici Nikole Šubića Zrinskog preuzeo ravnatelj bolnice Željko Čulina, koji je u nekoliko navrata dopisima apelirao na Hrvatske ceste da se ispravi situacija i popravi stanje, no kako smo danas već pisali, Dukić tvrdi da je na toj dionice – sve divno i krasno.

Posebice je ulje na vatru dodala konstatacija da bi Dukiću bilo najbolje da se vrati na Ginekologiju, nakon čega je pokazao manire pravog doktora i spustio razinu komunikacije na već spomenutu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...