za sve ljubitelje dobre kapljice

FOTO Zadar postao bogatiji za specijaliziranu trgovinu koja nudi alkoholna pića koja do sada niste imali prilike probati

Matija Lipar/ZARAPIX
Tamni način

Taman na vrijeme za ljetna druženja uz odličnu čašicu zadarska ponuda pića postala je bogatija za specijaliziranu trgovinu koja u svojoj ponudi ima preko 300 vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Od klasičnih domaćih vina, preko stranih piva, pa do ekskluzivnih ginova i viskija u Moonshine-u se nalazi sve što vam treba. No, nas je posebno zainteresirala ponuda japanskih pića, ginova i viskija, koje do sada nismo imali priliku vidjeti u ponudi gradskih trgovina. Roku gin u sebi sadrži šest japanskih biljaka, a osim što ga je izrazito teško nabaviti njegovoj posebnosti svakako pridonosi i ručno rađena etiketa od japanskog Washi papira. Osim njega u ponudi imaju i Ararat, armenski konjak, kojeg je poprilično teško pronaći u našim krajevima. Svakako treba najaviti da će uskoro u ponudi ekskluzivno imati i nešto novo – Salcombe gin, originalni  višestruko nagrađivani engleski gin, koji se proizvodi u engleskome priobalnom gradiću Salcombe.

Uz pristupačne cijene i široku ponudu treba naglasiti kako će vas u Moonshine-u dočekati individualan pristup i savjeti stručnjaka koji će vam preporučiti, za vas idealno, piće. A ako u ponudi nemaju ono što tražite, ne brinite, naručit će ga za vas. Kažu nam kako je jedna gospođa došla u potrazi za vinom koje se više ne prodaje, međutim oni su ga uspjeli nabaviti.

Osim pića za vlastitu potrošnju ovdje možete nabaviti pića i za ugostiteljske objekte i to s 20% popusta na najveći broj proizvoda. A ako odlazite u goste tu ćete pronaći i poklon pakete pića s uključenim čašama te likere zadarskih opg-ova.

Pratite Moonshine na INSTAGRAMU , FACEBOOKU ili ih Posjetite u trgovini na adresi Obala kneza Branimira 4, vjerujemo kako će svaki ljubitelj dobre kapljice ovdje pronaći piće za sebe. Javiti im se možete i putem maila: [email protected] , a tko god da ih kontaktira, bilo putem društvenih mreža ili maila, dobit će odgovor u najkraćem mogućem roku!

 

Ostavi komentar koristeći Facebook