Kapetan otišao u Sonik Puntamiku: “Sretan sam. Jedan je Zadar, ne idem daleko!”

Novi Premijer ligaš Košarkaški klub Sonik Puntamika ozbiljno se počeo pripremati za debitantsku sezonu u elitnom rangu hrvatske košarke. Prvo pojačanje stiglo je u vidu iskusnog kapetana KK Zadar, Šime Špralje.

Predsjednik kluba Mirko Jošić potvrdio je kako je njihovim novim članom postao dojučerašnji kapetan KK Zadar, Šime Špralja.

Isto tako potvrda je stigla i od sportskog direktora KK Zadar, Branimira Longina kako su nakon posljednje dvije sezone igranja stisnuli ruku te će Šime biti novo pojačanje klubu s Borika.

Naš donedavni kapetan poput pravog lidera zahvalio se upravi kluba, a posebno se osvrnuo našim navijačima.

“Istina je kako ću sljedeće sezone igrati za KK Sonik Puntamiku i sretan sam s time. Igrati za Zadar i nositi kapetansku vrpcu ipak je bilo nešto posebno i kako sam se već zahvalio predsjedniku, čelnim i svim ljudima u klubu na ukazanom povjerenju, iskoristio bi priliku kako bi se zahvalio i svim navijačima koji su bili uz nas sve ovo vrijeme, a posebito u posljednjoj seriji iz koje, iako nismo ostvarili željeno, izašli smo s osjećajem ponosa. Jedan je Zadar i to je jedinstveni klub na ovim prostorima i šire, kojeg ću pratiti i dalje, jer neću otići daleko.” – uz smješak se zahvalio kapetan Šime Špralja.

Dolazak 36-godišneg Špralje, Puntamičanima će puno značiti u novim izazovima koji ih očekuju, ponajviše zbog bogatog iskustva koje je stekao igrajući u Zadru, Splitu, Širokom, ČEZ Nymburku, Timisoari, Trefl Sopotu, Vanoli Cremoni, Shark Antibesu, Kvarneru, Jolly JBS-u i ponovno za svoj najdraži Zadar.

Više pojedinosti o daljnjim planovima u KK Sonik Puntamika znat će se sljedećeg tjedna na tiskovnoj konferenciji na kojoj će se službeno predstaviti i Šime Špralja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...