Od ovog vikenda na Poluotoku dostupna Stara pijaca; Najbolji proizvodi zadarskog kraja na jednom mjestu

Ovu subotu se na tržnici na Poluotoku otvorila Stara pijaca na kojoj će se prodavati i promovirati najbolji proizvodi i proizvođači zadarskog kraja.

Otvorenje je organizirala Tržnica Zadar d.o.o. u suradnji sa TZ Grada Zadra i TZ Zadarske županije i uz poticaj Upravnog odjela za poljoprivredu, ribarstvo, vodno gospodarstvo, ruralni i otočni razvoj Zadarske županije, AGRRA-e (Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije), Klastera „Hrvatski otočni proizvod“ i Upravnog odjela za gospodarstvo, obrtništvo i razvitak otoka.

Uz lokalne proizvođače koji su sudjelovali sa svojim proizvodima kao što su Opg Krsto Matulić, Opg Babac Šinjorina Smokva, Opg Žampera,  Opg Senka Otavijević, Opg Simičić Josip, Vinarija Fiolić, Opg Mate Rančić, Destilerija Mashtel, Maraska d.d. , Vina Vrsaljko, Lanđin, Opg Baričević, Opg Vojko Škopić, Moćun, Uljara Nadin, Solana Nin, Pto Nekić, Opg Maja Sučić, Opg Mišić Silba, Udruga Sol, Opg Željko Jerolimov, Opg Ivanka Milasinovic, Opg Karinja Dinko i mnogi drugi…

TZ Dugi otok se pobrinuo da posjetiteljima danas se ponude tradicionalna jela kao što je brudet od suhog pasa i gulaš od kozlića te od slatkoga  frite.

Kulturno umjetničko društvo Sloga iz Sali se pobrinula za zabavni dio te je pokazala njihov tradicionalni ples.

Radno vrijeme Stare pijace je svaki dan od 7 do 15 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...