Ovih 11 znakova mogli bi značiti da uopće nije zaljubljen u vas

Ako izlazite s nekim tko neprekidno dovodi u pitanje vaš odnos, vrijeme je da si postavite neka pitanja. A ako želite znati voli li vas partner – postoje znakovi koji bi mogli biti indikator njegovog ’emotivnog stanja’.

Svatko zaslužuje partnera koji će željeti samo njega, nekoga tko će mu biti saveznik, utjeha i potpora u najtežim trenutcima, prenosi 24 sata.

Zbog toga donosimo 11 znakova koji će vam jasno dati do znanja da vaš partner nije čovjek za vas:

1. UVIJEK JE ZAUZET

Netko tko je zaljubljen želi provoditi svoje slobodno vrijeme s osobom koju voli. Ako je uvijek zauzet, ima neke planove ili ‘mu se ne da’ – zapitajte se koliko ste mu stvarno bitni.

2. NIJE VAS UPOZNAO S PRIJATELJIMA ILI OBITELJI

Ljudi koji su zaljubljeni i vjeruju da su s nekim s kim će i ostati neće gubiti previše vremena i brzo će vas upoznati s prijateljima i obitelji.

3. NEĆE VAM SE OTVORITI

Ako ste ga već pitati o prošlosti, a on nije bio voljan o njoj pričati, vjerojatno ima problema s otvaranjem ljudima.

4. VI UVIJEK PLANIRATE KAMO I KADA IZAĆI

Vaš partner bi trebao uložiti isto toliko truda kao i vi. Veza je dvosmjerna ulica.

5. ŠALJE VAM PORUKE, ALI VAS NIKAD NE ZOVE

Kad muškarac nazove ženu to pokazuje trud i iskreni interes, ali i transparentnost jer u razgovoru nema previše vremena smisliti odgovor. Ako vas ne zove, znači da se skriva iza pisane riječi.

6. IZOSTAVLJA VAS IZ SVOJIH PLANOVA ZA BUDUĆNOST

Kad priča o događajima u budućnosti, rijetko kad ste i vi u njih uključeni. Čovjek koji je zaljubljen razmišlja o zajedničkoj budućnosti.

7. U KONTAKTU JE S BIVŠIM DJEVOJKAMA

To je veliki znak upozorenja. Ako i dalje redovito razgovara s bivšom partnericom, pitanje je koliko je taj odnos uopće ‘bivši’. Ako je ozbiljan u vezi vas, ti odnosi iz prošlosti ne bi trebali imati toliko značenja.

8. IZBJEGAVA SVE OBLIKE NAKLONOSTI U JAVNOSTI

Neki dečki ne vole pokazivati svoje osjećaje u javnosti, i to je u redu. Ali ako vas baš nikad neće zagrliti ili primiti vas za ruku, zapitajte se postoji li neki ozbiljniji problem u vašoj vezi.

9. ČESTO OTKAZUJE PLANOVE

Ovako pokazuje da uopće nema obzira prema vama i vašem odnosu, piše portal Your Tango. Bez poštovanja i uvažavanja – nema dobrog odnosa. A stalno otkazivanje planova pokazuje veliko nepoštovanje prema partneru.

10. OSJEĆATE SE NELAGODNO KADA STE ZAJEDNO

Trebali biste se osjećati potpuno ugodno i sretno dok ste s vašim partnerom. Ako ste nesigurni i imate nerazjašnjenih pitanja u vezi vaše veze, to nije dobro.

11. NE TRUDI SE UPOZNATI VAS

Svatko zaslužuje biti u vezi u kojoj se osjeća bitno i poštovano. Vaš partner bi trebao željeti bolje vas upoznati, a ako vam se čini da nije zainteresiran za vas u tom smislu – vjerojatno uopće nije zainteresiran, nego mu je s vama ‘praktično’ biti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...