stop nasilju

U Gradskoj vijećnici održana tribina “Boksom protiv nasilja”

Arhiva AZD/Ilustracija

U prepunoj velikoj vijećnici Grada Zadra održana je tribina na temu problematike nedopuštenog ponašanja mladih naziva „BOKSOM PROTIV NASILJA“ u organizaciji Savjeta mladih grada Zadra i Boksačkog kluba “Ares”.

Mladi, njihovi roditelji te ostali prisutni dobili su važne i korisne informacije od strane djelatnika PU Zadarske Ivane Marić i Gabrijela Jerkovića, Općinskog državnog odvjetništva Marine Miočić Vatavuk, boksačkih trenera BK Ares Nike Marketina i Vedrana Bajla te predstavnika roditelja Josipa Baričevića o mjerama prevencije nedopuštenog ponašanja mladih, načinu odgojnih mjera mladih, utjecaju boksačkog trenera na odgoj mladih te kako upravo boks može utjecati na sprječavanje nasilnog ponašanja djece i mladih.

Posebne zahvale vodstvu HBS-a na dolasku, a posebno predsjedniku Boni Bošnjaku koji je došao ravno iz Graza ( Austria) na tribinu te glavnom tajniku Marku Maroviću koji je također zbog tribine doputovao iz Zagreba i time dali podršku ovom projektu.

Na kraju tribine svi prisutni podigli su natpis „STOP NASILJU“ i time poslali snažnu poruku s nadom da će naši mladi uvidjeti kako snaga leži u pravom stavu, a ne u sili.

IZABERI PRAVI GARD!

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar