Antena Zadar daruje 10 ulaznica za koncert Hladnog piva na Murterskom litu

Punk rock sastav “Hladno pivo” s frontmanom Milom Kekinom, popularno je po uglazbljenom kritičnom stavu prema vladajućem ustroju društva, koje često ismijava lokalne društvene običaje i uvriježene norme ljudskog ponašanja, a njihovi tekstovi su iskreni, neposredni, što se posebno odlikuje u baladama, gdje pojam ljubavi plasiraju kroz svakodnevne termine, čineći od njih neke od nezaboravnih ljubavnih stihova.

“Superman”, “Pitala si me”, “Samo za taj osjećaj”, “Jednim osmjehom” i mnoge druge pojam romantike posve okreću na neka nova prizemnija, a snažnija doživljavanja.
Poruke su jasne, “Hladno pivo” zvijezde ne gleda iz oblaka, već sa zemlje, jer se, uvjerili su nas svojim stihovima, odatle bolje vide.

Osvojili su osam Porina, osam Zlatnih Koogli, dva Crna mačka, jednu nagradu Davorin, nagradu “Joško Kulušić” Hrvatskog helsinškog odbora, za zaštitu i promicanje ljudskih prava u medijima. nastupali kao predgrupa skupini KUD Idijoti, svirali su sa sastavom Zabranjeno Pušenje i mnogim drugima.

Zvjezdano nebo uvale Čigrađa svakako će biti idealna kulisa za dinamičan, žestok i osebujan koncert punk rock glazbenika iz zagrebačke Gajnice.

Antena Zadar daruje 10 ulaznica (5×2) za Hladno pivo koje je na rasporedu 25. srpnja u 22 sata u sklopu Murterskog lita.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...