Vrsaljko ‘la-pa-pa’? Evo što kaže ugledni novinar blizak Atleticu

Kao što smo pisali Trippier je potpisao ugovor na tri godine te bi trebao igrati na poziciji desnog beka. Na to mjesto je doveden nakon što je klub napustio Juanfran Torres (34).

‘Uvijek sam htio igrati u inozemstvu, a Madrid je odlično mjesto. Atletico ima fantastičnu momčad i nevjerojatnog trenera’, rekao je Trippier za internetsku stranicu crveno-bijelih.

Trippier je dosada igrao samo u Engleskoj, a prije godinu dana je na Svjetskom prvenstvu iz slobodnog udarca doveo Englesku u vodstvo protiv Hrvatske u polufinalu, ali na kraju je Hrvatska izborila nastup u završnici pobjedom od 2:1. Atlético i Tottenham nisu objavili iznos transfera, no procjenjuje se kako je Atletico platio 22 milijuna eura.

Na poziciji desnog beka Atletico ima i kolumbijskog reprezentativca Santiaga Ariasa (27) u kojeg Simeone nije imao puno povjerenja prošle sezone te Šimu Vrsaljka (27) koji bi se nakon operacije koljena mogao vratiti na teren tek u studenom.

Sudbina hrvatskog reprezentativca u Atleticu je nepoznata, ocjena je Isaaca Suareza, izvjestitelja novina Marca s klupskih priprema.

‘O njegovoj sudbini neće se odlučivati sve do kraja godine, sve dok se potpuno ne oporavi. Ideja kluba je tada proučiti njegov slučaj’, rekao je Suarez, prenosi Tportal.

Vrsaljko ima ugovor do ljeta 2022. godine, a milanski Inter kojem je bio posuđen prošle sezone, odbio je mogućnost otkupa njegovog ugovora zbog ozljede. Prije četiri mjeseca operirano mu je lijevo koljeno u Belgiji u prisustvu Atleticovog liječnika.

Od 2016. do 2018. godine Vrsaljko je upisao 54 nastupa za Atletico uz sedam asistencija i jedan gol.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...